fbpx
Op de hoogte blijven?
skip to Main Content
Direct Verzenden

Direct Verzenden

Uniek verzendcollectief voor MKB

Als MKB-bedrijf bij één en dezelfde partij terecht voor verschillende soorten vracht? Direct online de prijs van een zending zien en dan pas beslissen? Waarom zo moeilijk doen als het ook makkelijk kan, dacht Jeroen van Hell vorig jaar. Hij combineerde de kracht van de sterksten en liet de verschillende vervoerders samenwerken op DirectVerzenden.nl.

Toen hij vorig jaar bij zijn oude werkgever vertrok om het helemaal anders te doen, had hij nog geen idee dat zijn platform zo succesvol zou worden. “Klanten van destijds gaven wel aan dat de oubollige manier van traditionele transporteurs niet meer van deze tijd was. Bellen of mailen voor een prijs? Dat wilden ze liever online kunnen zien om daarna pas een beslissing te nemen.”

Bovendien was zijn ervaring dat de verschillende vervoerders heel goed in één ding zijn, maar niet samenwerken. “Dus kon ik mijn klanten nooit alle opties bieden.” Jeroen gaf de kritiek aan bij zijn baas, maar deze durfde de lancering van een geheel nieuwe aanpak binnen de transportsector niet aan. “Dan ga ik het zelf wel doen.”

Lees verder>

Back To Top