fbpx Op de hoogte blijven?
skip to Main Content
Revolution Slider Error: Slider with alias desktop_1stap not found.
Maybe you mean: 'desktop_slider' or 'landkaartNL' or 'landkaartnl_haarlemmermeer' or 'landkaartnl_kennemerland' or 'landkaartnl_valeiveluwe' or 'landkaartnl_utrecht'

YouTube, Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram… Wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van sociale media? En gebeurt er iets? Dan weten we dankzij deze digitale communicatiekanalen binnen enkele minuten wat er is gebeurd. Nieuws verspreid zich immers razendsnel en met een veel groter bereik dan traditionele media. Profiteert u al optimaal van deze interactieve sociale kansen? Onderneem in… biedt u die kans!

aanmelden

Hier komt een aanmeld-systeem, hierna wordt er een verificatie gestuurd naar het e-mail adres. Na de verificatie kan men zich aanmelden op de aanmeldpagina. Er dient na het invullen van het formulier een popup te verschijnen met cookie voorwaarden dat men toestemming moet geven dat de gegevens verwerkt worden. Pas na akkoord worden de gegevens verstuurd.

inloggen

Hier komt een inlog scherm. Als je je gegevens al ontvangen hebt kun je je inloggen en de pagina met de digitale tijdschriften bekijken. Let op: deze pagina dient dus niet open te zijn; wanneer je de url kent moet deze dus niet zonder in te loggen te bezoeken zijn.

Back To Top