Adverteren

Adverteren in een digitaal magazine?

Maar wat is dan de oplage en wat levert het mij op? Twee logische vragen, want je kan je marketing-budget maar eenmaal uitgeven. Door handige functionaliteiten toe te voegen, zoals een call-to-action button, kunnen lezers direct contact met je opnemen. Zo heb je er een krachtig marketinginstrument bij. Communiceren in online magazines duur? Welnee! Een snel rekensommetje laat zien dat de investeringen ten opzichte van traditionele media zeer concurrerend zijn. Tel daar de effectiviteit bij op en de keuze is snel gemaakt, toch?

Onderneemin biedt diverse mogelijkheden om te adverteren. Kies je voor een advertorial, dan wordt jouw artikel niet alleen in het magazine gepubliceerd, maar ook op www.onderneemin.nl. Je kan ook kiezen voor banner-advertising op de website of voor een advertentie in het magazine. En wat te denken van videopitches. Deze worden zowel in het magazine als op het platform gepubliceerd. Kortom, mogelijkheden te over.

Business

Vanaf € 425

Een video-pitch of advertentie in het magazine of een banner op de website. Bereik veel voor een aantrekkelijk tarief.

Premium

Vanaf € 1390

Jouw bedrijf op professionele wijze geportretteerd met een advertorial in Onderneemin. Keuze uit drie pakketten.

Executive

Vanaf € 2565

Ga voor de maximale exposure! Maak gebruik van alle adverteer-opties die Onderneemin te bieden heeft.

Je kan al adverteren vanaf 300 euro! Wil je meer weten over adverteren in Onderneemin, neem dan contact op met de vertegenwoordiger in jouw regio, of bel 023 - 2100 201.
Ga naar de inhoud