Adverteren

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf meer exposure te geven? Onderneemin biedt diverse mogelijkheden om te adverteren en je bedrijf in de spotlights te zetten. Als je kiest voor een advertorial in Onderneemin, nemen wij al het werk voor je uit handen. Een professionele tekstschrijver komt langs voor een interview en een fotograaf brengt je bedrijf in beeld. Wij zorgen ervoor dat jouw artikel er professioneel uitziet.

Je hebt de keuze uit drie pakketten, afhankelijk van het aantal woorden van het artikel. Als je liever een 'statische' advertentie wilt, kan je zelf je advertentie in twee formaten aanleveren.

Jouw video of podcast in Onderneemin

Naast advertorials en advertenties, bieden we ook de mogelijkheid om videopresentaties of podcasts te plaatsen in Onderneemin.

Wil je hier meer over weten? Ga dan naar de desbetreffende pagina's.

Adverteren in online magazines duur? Welnee! Een snel rekensommetje laat zien dat de investeringen ten opzichte van traditionele media zeer concurrerend zijn. Tel daar de effectiviteit bij op en de keuze is snel gemaakt, toch?

Business

Vanaf € 425

Een videopresentatie, podcast, advertentie in het magazine of een banner op de website. Bereik veel voor een aantrekkelijk tarief.

Premium

Vanaf € 1390

Jouw bedrijf op professionele wijze geportretteerd met een advertorial in Onderneemin. Keuze uit drie pakketten.

Executive

Vanaf € 2565

Ga voor de maximale exposure! Maak gebruik van alle adverteer-opties die Onderneemin te bieden heeft.

Ga naar de inhoud