Onze BusinessClub-leden

Regio Metropool Amsterdam

Metropool Amsterdam is een aantrekkelijke locatie voor bedrijven vanwege de nabijheid van grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Schiphol. Amstelveen is een belangrijke vestigingsplaats voor nationale en internationale bedrijven, mede dankzij de goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van hoogopgeleid personeel. Maar ook de andere kernen in Metropool Amsterdam dragen bij aan de economie van de regio. Zo is Aalsmeer bekend om de bloemenveiling en is Uithoorn een belangrijk logistiek knooppunt. Amsterdam-Zuidoost huisvest veel bedrijven in de creatieve sector en er zijn veel start-ups te vinden in Ouder-Amstel. Kortom, Metropool Amsterdam biedt een diversiteit aan bedrijvigheid en mogelijkheden.

Maak kennis met Henk van de Wall, een doorgewinterde grafisch vormgever met een grote passie voor tijdschriften. In 2018 publiceerde hij de allereerste editie van Onderneemin regio Haarlemmermeer, om zo de mogelijkheden van online magazines onder de aandacht te brengen. Al snel volgden er meerdere regio's en in 2019 werden de uitgeefactiviteiten ondergebracht bij Publr media BV.

Henk is uitgever voor de regio Zuid-Kennemerland en ondersteunt daarnaast andere regio's. Hij woont en werkt in Hoofddorp en staat bekend als een fervent netwerker. Met zijn jarenlange ervaring in de branche heeft hij een schat aan kennis en expertise opgebouwd en is hij een waardevolle speler in de wereld van online ondernemersmagazines.

Henk van de Wall, info@onderneemin.nl of bel: 023-2100201

Ga naar de inhoud