Over Onderneemin

Onderneemin is ontstaan uit de passie van ondernemer Henk van de Wall voor tijdschriften en zijn besluit om zich te specialiseren in de productie van online magazines. De eerste editie verscheen in 2018 in de regio Haarlemmermeer en sprak ondernemers aan vanwege de unieke verschijningsvorm en voordelen ten opzichte van geprinte media. Ondernemers met een unieke visie op hun bedrijf, ondernemerschap en succes worden in de etalage gezet ter inspiratie en motivatie van anderen.

Ondernemers zijn vaak leergierig, nieuwsgierig, eigenwijs en gedreven. Het werken vanuit passie zorgt voor enthousiasme en plezier, maar geeft ook een eigenheid en uitstraling aan de onderneming. De waarden waar Onderneemin voor staat zijn passie, ondernemendheid, authenticiteit, openheid, inspiratie en oprechtheid.

Marketinggoeroe Seth Godin benadrukt het belang van het delen van de passie en unieke visie van ondernemers om anderen te inspireren. Het hart loopt over van wat men met passie doet en dit is de bron van energie die motiveert om te blijven ondernemen en succes te behalen. Door ondernemers met een inspirerend verhaal en visie in de etalage te zetten, wil Onderneemin bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ondernemend Nederland.

Onze media-partners

Het interview wat mij werd afgenomen voor Onderneemin was prima georganiseerd waardoor ik dit binnen de beperkte tijd die ik had toch in mijn schema kon opnemen. Ook de bijbehorende fotografie was van professionele klasse. Het resultaat was een gelikt artikel in tekst en beeld wat mij een mooie exposure oplevert. Kortom, Henk beheerst de kunst om met een team van vakmensen samen iets moois te laten maken.

Marc Verhaart

CEO - ZooLogistics BV

Het online ondernemersmagazine Onderneemin sprak mij aan vanwege het online karakter ervan. Zelf wil ik mijn zichtbaarheid online vergroten en zoveel mogelijk behouden. Dit is heel goed mogelijk met Onderneemin. Ik werd goed begeleid tijdens het hele traject om de juiste keuze te maken welke manier van adverteren het beste bij mijn onderneming aansluit.

Dit geldt ook voor de match met een fotograaf en tekstschrijver. Het meedenken van Henk is heel fijn.

Diana Belfor

Use My Voice

Eind 2018 ben ik in contact gekomen met een bevlogen ondernemer, zijn naam is Henk van de Wall. Het bedrijf van Van de Wall is onder meer uitgever van het blad Onderneemin. Behalve dat medewerking aan Onderneemin mij een fantastische bureau-onderlegger heeft opgeleverd, met de eerste echte goede foto van mijzelf, is het blad (en ook meerdere uitgaven) een feest voor de geïnteresseerde lezer die onderneemt. Een goudeerlijke kerel die nog weet wat 'een man een man, een woord een woord' betekent. Hij doet wat hij belooft en nog goed ook.

Fred Teeven

Verinq

Een artikel in Onderneemin is een prachtige mogelijkheid om letterlijk en figuurlijk te laten zien wat voor werk je doet. Zeker voor mij als verkoop- en interieur stylist zeggen beelden vaak meer over mijn werk dan tekst. Omdat het een online magazine is, is het makkelijk te delen en heb je al snel een groot bereik. Mijn interview in Onderneem in heeft veel respons en leuke reacties opgeleverd. Er worden professionele teksten geschreven, waar je zelf ook over mee kan denken. Mooie foto's en bewegende beelden verleiden om de tekst verder te lezen. Kortom, een mooie kans jou en je bedrijf meer bekendheid te geven!

Annet van Veenendaal

Home2s

‘Marketing gaat niet langer over de dingen die je maakt, maar over de verhalen die je vertelt’

Marketinggoeroe Seth Godin

Ga naar de inhoud