Over ons

‘Marketing gaat niet langer over de dingen die je maakt, maar over de verhalen die je vertelt’

Marketinggoeroe Seth Godin

Voor ondernemende mensen

Hoe kan je de lezers van Onderneemin het beste omschrijven? Voor ons zijn het ondernemende mensen (en dus niet alleen ondernemers). Door het online karakter, bereiken wij iedereen, dus ook die werknemer met ondernemersambities. Met Onderneemin zorgen we er met elkaar voor dat je meer bereikt.

Over Onderneemin

De eerste editie van Onderneemin verscheen in augustus 2018 in de regio Haarlemmermeer. Het jaar daarvoor had Henk van de Wall het besluit genomen om zich met zijn bureau voor grafische vormgeving te gaan specialiseren in de productie van online magazines. De beste promotie hiervoor?… Een eigen business-to-business magazine. Henk is een echte ondernemer en heeft een grote passie voor tijdschriften, dus één plus één is twee. Het bleek een schot in de roos. De unieke verschijningsvorm en de voordelen ten opzichte van geprinte media sprak veel ondernemers aan. Al snel was er belangstelling vanuit andere regio’s. Inmiddels telt Onderneemin zes regio’s. De partners in deze regio’s werken samen met de beste tekstschrijvers, fotografen, filmmakers en andere professionals uit de regio en geven hun edities op franchise-basis uit.

Onderneemin is teamwork

De uitgevers van Onderneemin zijn stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers en verbinders met veel ervaring en een groot zakelijk netwerk. Het kernteam is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Onderneemin om het landelijk op de kaart te zetten maar vooral om u als klant (nog meer) zichtbaarheid en omzet te laten generen.

Marketinggoeroe Seth Godin geeft in één zin aan waar het om draait bij Onderneemin. Wij zetten ondernemers met een unieke visie op hun bedrijf, ondernemerschap en op succes in de etalage. Dit ter inspiratie en motivatie van andere ondernemers. Ondernemers zijn veelal leergierig, nieuwsgierig en vaak ook (wat) eigenwijs. Ze hebben een grote drive en passie voor wat ze doen en kunnen daarover bevlogen vertellen. “Waar het hart van vol is, loopt de mond van over.”

Die passie is een enorme kracht. Passie is als een bron van energie die maakt dat we de dingen doen die we doen. Werken vanuit passie zorgt voor enthousiasme en plezier. Maar het geeft je ook je eigenheid en uitstraling. Dit is wat jou en jouw onderneming uniek maakt en onderscheidend van anderen. De waarden waar we voor staan zijn; passie, ondernemend, authenticiteit, openheid, inspiratie maar vooral oprechtheid.

Het interview wat mij werd afgenomen voor Onderneemin was prima georganiseerd waardoor ik dit binnen de beperkte tijd die ik had toch in mijn schema kon opnemen. Ook de bijbehorende fotografie was van professionele klasse. Het resultaat was een gelikt artikel in tekst en beeld wat mij een mooie exposure oplevert. Kortom, Henk beheerst de kunst om met een team van vakmensen samen iets moois te laten maken.

Marc Verhaart

CEO – ZooLogistics BV

Eind 2018 ben ik in contact gekomen met een bevlogen ondernemer, zijn naam is Henk van de Wall. Het bedrijf van Van de Wall is onder meer uitgever van het blad Onderneemin. Behalve dat medewerking aan Onderneemin mij een fantastische bureau-onderlegger heeft opgeleverd, met de eerste echte goede foto van mijzelf, is het blad (en ook meerdere uitgaven) een feest voor de geïnteresseerde lezer die onderneemt. Een goudeerlijke kerel die nog weet wat ‘een man een man, een woord een woord’ betekent. Hij doet wat hij belooft en nog goed ook.

Fred Teeven

Verinq

Een artikel in Onderneemin is een prachtige mogelijkheid om letterlijk en figuurlijk te laten zien wat voor werk je doet. Zeker voor mij als verkoop- en interieur stylist zeggen beelden vaak meer over mijn werk dan tekst. Omdat het een online magazine is, is het makkelijk te delen en heb je al snel een groot bereik. Mijn interview in Onderneem in heeft veel respons en leuke reacties opgeleverd. Er worden professionele teksten geschreven, waar je zelf ook over mee kan denken. Mooie foto’s en bewegende beelden verleiden om de tekst verder te lezen. Kortom, een mooie kans jou en je bedrijf meer bekendheid te geven!

Annet van Veenendaal

Home2s

Onze media-partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht zodra een nieuwe editie verschijnt