Drukkerij de Bij

De groenste drukkerij ter wereld

Al op jonge leeftijd raakte directeur Norbert van Schie van drukkerij De Bij besmet met het grafische virus. De geur van inkt, het magische geluid van de drukpersen en een snoepwinkel aan papiersoorten weten hem nog steeds in vervoering te brengen. Relatiemanager Claudia van Hulzen idem dito. De Bij heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist u dat de drukkerij in 2016 zelfs een internationale award won voor haar groene inspanningen?

Claudia: ‘Samen met mijn man Ron stond ik twintig jaar aan het roer van Drukkerij Van Hulzen in Hoofddorp. Totdat we twee jaar geleden wilden uitbreiden of samengaan met een andere partij. Aangezien Norbert en Ron oud-collega’s zijn, was de keuze snel gemaakt. Met onze roots in de Haarlemmermeer, namen we naast onze complete drukkerij ook een groot klantennetwerk mee naar De Bij in Amsterdam’.


Norbert: ‘Hoewel we in Amsterdam zijn gevestigd, ben ik erg gehecht aan de Haarlemmermeer. Mijn ouders hadden een boerderij vlakbij het Rottepolderplein. En zelf woon ik al 25 jaar in Zwanenburg. Wij leveren drukwerk door heel Nederland, maar de actieradius is Groot-Amsterdam en daar hoort de Haarlemmermeer zeker bij.’

Ga naar de inhoud