Image by Colours

Imago is beleving

Van jongs af aan was Lorenzo Homoet al geïnteresseerd in mode. Dat hij er zijn werk van maakte is dus niet zo gek. Met zijn bedrijf Image by Colours helpt hij ondernemers en particulieren zich beter te profileren door het gebruik van kleur, kleding en stijl. Dat imago veel meer is dan alleen beeldvorming weet deze imagoprofessional als geen ander. Alles draait volgens hem om beleving.

‘Klanten wil ik met een nieuw image graag een beleving meegeven’, steekt Lorenzo enthousiast van wal. ‘Image by Colours helpt ondernemers en particulieren zich beter te profileren door het gebruik van kleur, kleding en stijl. Met de juiste kleur- en stijlcombinatie laat ik zien wat de kracht van kleur kan betekenen voor hun onderneming of henzelf. Dit doe ik via trainingen, workshops en masterclasses. Daarnaast houd ik ook 1-op-1-sessies waarin ik klanten kleur- en stijladvies geef, maar bijvoorbeeld ook met hen meega als personal shopper.’

Ga naar de inhoud