Iris Goulmy, Goulmy Travel

Iris stuurt je naar je mooiste herinnering

Opgeven? Dat komt niet voor in haar woordenboek. Dus toen COVID de hele reisbranche stillegde en menigeen er de brui aan gaf, ging Iris Goulmy juist door. Omdat ze als persoonlijk reisadviseur haar tomeloze passie voor reizen op anderen wil overbrengen. ‘Reizen heeft iets magisch… die verschillende culturen, een andere natuur, alles voelt op reis zo bijzonder. Diezelfde beleving gun ik anderen ook.’

Persoonlijke aandacht voor een bijzondere ervaring

Honderduit vertellend aan haar keukentafel is het wel duidelijk dat Iris Goulmy haar passie gevonden heeft. ‘Als ik over reizen praat, dan begin ik te stralen en krijg een glimlach van oor tot oor.’ ‘Ik vind reizen superleuk en vind het heerlijk om de wereld te ontdekken.’ Toch koos ze in eerste instantie niet voor een carrière in de reisbranche. Maar in 2008 kon ze haar reiskriebels niet langer tegenhouden en besloot ze alles achter zich te laten. ‘Ik zegde mijn baan op, verkocht mijn huis en heb alles opgegeven om te gaan reizen.’

Ga naar de inhoud