Culinaire catering op maat nodig?

Organiseert u binnenkort een bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of ander event en wilt u de catering uitbesteden? Dan bent u bij Ria’s keuken aan het juiste adres! Betrokken foodie Ria Broere maakt voor u een opdracht op maat, zodat u zorgeloos van uw evenement kunt genieten. Met vers en gezond eten maakt Ria’s keuken van elke gelegenheid een waar culinair feest.

De liefde voor lekker eten kreeg Ria mee van haar ouders. ‘Als mijn ouders gingen tennissen, klom ik op een stoel om soep op te warmen en een boerenomelet klaar te maken, zodat zij bij terugkomst meteen konden aanschuiven. Op feestjes stond ik altijd met mijn vader in de keuken. Hij is een hobbykok en is net als ik gek op goede wijn en dito eten. Was het tijdens onze zomervakanties in Frankrijk slecht weer, dan bezochten we de plaatselijke wijnboer. Al mocht ik nog geen wijn; ik vond de sfeer prachtig!’

Ga naar de inhoud