Regio Zuid-Kennemerland

Ben jij op zoek naar een bloeiende regio om jouw bedrijf te vestigen? Overweeg dan eens Zuid-Kennemerland! Deze regio is een van de belangrijkste economische hotspots in Nederland, met talloze mogelijkheden en kansen voor ondernemers.

Of je nu een innovatieve start-up hebt of een traditionele onderneming, in Zuid-Kennemerland is er voor elk wat wils. Het ondernemersklimaat is er gunstig, mede dankzij de nabijheid van Amsterdam en Schiphol.

Dus waar wacht je nog op? Verken de mogelijkheden die Zuid-Kennemerland te bieden heeft en bouw aan de toekomst van jouw bedrijf in deze bruisende regio!

Maak kennis met Henk van de Wall, een doorgewinterde grafisch vormgever met een grote passie voor tijdschriften. In 2018 publiceerde hij de allereerste editie van Onderneemin regio Haarlemmermeer, om zo de mogelijkheden van online magazines onder de aandacht te brengen. Al snel volgden er meerdere regio's en in 2019 werden de uitgeefactiviteiten ondergebracht bij Publr media BV.

Henk is uitgever voor de regio Zuid-Kennemerland en ondersteunt daarnaast andere regio's. Hij woont en werkt in Hoofddorp en staat bekend als een fervent netwerker. Met zijn jarenlange ervaring in de branche heeft hij een schat aan kennis en expertise opgebouwd en is hij een waardevolle speler in de wereld van online ondernemersmagazines.

Henk van de Wall, info@onderneemin.nl of bel: 023-2100201

Eerder verschenen

Zuid-Kennemerland 02

Kennemerland 04

Kennemerland 03

Kennemerland 02

Kennemerland 01

Haarlemmermeer 06

Haarlemmermeer 05

Haarlemmermeer 04

Haarlemmermeer 03

Haarlemmermeer 02

Ga naar de inhoud