Onderneemin - Slide08-Hans Klok

Blog berichten

Andy van Ham, B&B Foodworld

Andy is vijftien jaar als hij in de zomervakantie met zijn vader meerijdt naar BOAS BV in Zoetermeer. Vader is mede-eigenaar van deze importeur en distributeur van luxe levensmiddelen en gaat aan het werk in zijn kantoor, Andy vervoert in het magazijn op een kleine vorkheftruck een pallet visconserven van John West. Hij leert het bedrijf zo van jongs af aan goed kennen en gaat er na het hbo dan ook fulltime werken: eerst als projectmanager, maar al gauw richt hij zich op de logistiek en inkoop en later is hij marketing manager.
Lees verderAndy van Ham, B&B Foodworld

Ictoria

Als je "impact" zegt, zeg je Ictoria. Nadia van den Heuvel is het levende bewijs dat een rolstoel je niet hoeft te weerhouden om je droom na te jagen. Sinds 2019 runt Nadia samen met haar man Herbert het bedrijf Ictoria, dat actief is in de Benelux. Ze hebben vestigingen in Boxmeer en 's-Hertogenbosch, maar hun invloed reikt verder dan dat.
Lees verderIctoria

Solar & Co

Als Joyce en Nino aan het woord zijn, dan hoor je twee technisch onderlegde mensen met visie. Een visie die ruimschoots voorbij ‘leg het dak maar vol met zonnepanelen’ gaat. Solar & Co is dé partner van Zuid-Kennemerland en de bollenstreek op het gebied van energiemanagement; zij adviseert haar klanten over het opwekken, opslaan en managen van energie en installeert zonnepanelen en batterijen.
Lees verderSolar & Co

Start Foundation

Daar draait het om bij Open Hiring. Mensen die werk zoeken kunnen anoniem reageren. Zo hebben (voor)oordelen geen kans. Er is maar één vereiste: dat de werkzoekende de baan wil én aan denkt te kunnen. De persoon die zich als eerste inschrijft, krijgt de baan. Zonder sollicitatiegesprek of vragen over het (werk)verleden. Kamp jij met personeelstekort en/of wil je bijdragen aan een eerlijke arbeidsmarkt? Dan biedt Open Hiring dé oplossing.
Lees verderStart Foundation

Niche Aircargo

Terwijl de meeste bedrijven steeds meer automatiseren en dus standaardiseren, kiest Niche Aircargo juist voor een andere koers. “Wij nemen de producten waar onze klanten met zorg aan gewerkt hebben met de juiste aandacht en zorg uit handen. Zodat zij alle vertrouwen krijgen dat hun product op de goede manier op de juiste plek en tijd aankomt.”
Lees verderNiche Aircargo

Dopper

In elk woord dat Virginia Yanquilevich uitspreekt voel je haar vastberadenheid om de missie van Dopper, de onderneming waar ze CEO van is, te bewerkstelligen. En zie je haar ogen oplichten als ze met een stralende glimlach uitlegt waarom ze juist bij Dopper zo ontzettend op haar plek zit. Ondanks dat er nog genoeg te doen is, of misschien wel juist daardoor. Ze geeft ons een inkijkje in wat haar beweegt.
Lees verderDopper

Lobby om gat te dichten van Noord/zuidlijn

Op 22 januari was in de Tweede Kamer het zogenaamde MIRT-debat, een debat over Verkeer & Vervoer in Nederland. Een voor ons belangrijk onderwerp is het doortrekken van de Noord/Zuidlijn, het afmaken van het Zuidasdok en het gedeeltelijk sluiten van de kleine metroring in Amsterdam. Daar zijn in december 2022 al afspraken over gemaakt en die zijn afgelopen december nog eens bevestigd met de samenwerking over de verkenning van de Noord/Zuidlijn. Daar zijn in december 2022 al afspraken over gemaakt en die zijn afgelopen december nog eens bevestigd met de samenwerking over de verkenning van de Noord/Zuidlijn.
Lees verderLobby om gat te dichten van Noord/zuidlijn

Landgoed de Olmenhorst

In het hart van de Haarlemmermeer, tussen Den Haag en Amsterdam, ligt Landgoed de Olmenhorst. Of je nu wilt genieten van een ontspannen wandeling tussen de boomgaarden of op zoek bent naar een unieke locatie voor een bruiloft of zakelijk event, Landgoed de Olmenhorst heeft voor ieder wat wils.
Lees verderLandgoed de Olmenhorst

MKB Metropool Amsterdam

MKB-Metropool Amsterdam heeft verheugd gereageerd op het besluit van de gemeente Amsterdam om de Knip Weesperstraat definitief van tafel te halen. De proef met de knip heeft het bedrijfsleven alleen maar ellende opgeleverd, stelt vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam. “Deze vermaledijde knip heeft de ondernemers in de stadsdelen Oost en Centrum vele miljoenen gekost, nog los van alle ergernis. We gaan graag om de tafel over een verstandig alternatief: twee maal één rijstrook.”
Lees verderMKB Metropool Amsterdam

Sparkz-networking

Sparkz Networking Kennemerland bestaat alweer 10 jaar in 2024, en dat gaan we natuurlijk vieren! Op 26 november vindt het feest plaats bij het prachtige Landgoed Groenendaal in Heemstede. Eén van de locaties in de regio Kennemerland, waar Sparkz graag samenkomt.
Lees verderSparkz-networking

Van Beem Buitenleven

Uitnodigend. Warm. Persoonlijk. Uniek. Wie voor het eerst naar binnenstapt bij Van Beem Buitenleven voelt het warme welkom van dit ambitieuze familiebedrijf op zich neerdalen. Van het flesje parfum op het toilet tot het flesje water in de goodiebag die iedere klant mee naar huis krijgt…. Het is wel duidelijk dat hier aan persoonlijke aandacht, sfeer en vooral passie geen gebrek is.
Lees verderVan Beem Buitenleven

Stichting Business Docks

Stichting Business Docks is het aanspreekpunt voor alle vragen van gevestigde en nieuwe ondernemers in Beverwijk. Ons ondernemersloket is er voor alle ondernemersvragen en uitdagingen. Ook zijn wij de spin in het web als het gaat om contacten met de gemeente en organisaties die zich inzetten voor een beter werkklimaat in Beverwijk.
Lees verderStichting Business Docks
Ga naar de inhoud