Onderneemin - Slide08-Hans Klok

Blog berichten

Van Beem Buitenleven

Uitnodigend. Warm. Persoonlijk. Uniek. Wie voor het eerst naar binnenstapt bij Van Beem Buitenleven voelt het warme welkom van dit ambitieuze familiebedrijf op zich neerdalen. Van het flesje parfum op het toilet tot het flesje water in de goodiebag die iedere klant mee naar huis krijgt…. Het is wel duidelijk dat hier aan persoonlijke aandacht, sfeer en vooral passie geen gebrek is.
Lees verderVan Beem Buitenleven

Stichting Business Docks

Stichting Business Docks is het aanspreekpunt voor alle vragen van gevestigde en nieuwe ondernemers in Beverwijk. Ons ondernemersloket is er voor alle ondernemersvragen en uitdagingen. Ook zijn wij de spin in het web als het gaat om contacten met de gemeente en organisaties die zich inzetten voor een beter werkklimaat in Beverwijk.
Lees verderStichting Business Docks

Deniz Tezcan

Deniz Tezcan deed 12 jaar ervaring op bij verschillende bedrijven in e-commerce met als laatste functie IT-manager. Toen startte hij met No Pulp, een no-nonsense bedrijf dat innovatieve softwareproducten ontwikkelt en online marketing campagnes uitvoert tegen een scherp tarief.
Lees verderDeniz Tezcan

Patricia Herni

Je kunt je vast wel leukere dingen voorstellen dan sparren met een uitvaartbegeleider over het afscheid van een geliefde. Of je eigen uitvaart. Toch loont het om daar (van tevoren) de tijd voor te nemen, benadrukt zelfstandig uitvaartbegeleider Patricia Herni.
Lees verderPatricia Herni

Nina Feldmann – Avanti Language Services

Je moet het maar durven. Om midden in een tijd vol wereldse onzekerheid een gerenommeerd vertaalbureau over te nemen. Toch aarzelde de nog jonge Nina Feldmann geen moment toen oud-eigenaar Maurice Broussard haar in 2020 vroeg om Avanti Language Services over te nemen. “Ik heb een gouden kans gekregen”, legt ze haar drive uit, “en ook al heb ik nog veel te leren… ik vind het superleuk!”
Lees verderNina Feldmann – Avanti Language Services

Muziek werkt

Wat gebruik jij als prikkel voor een positieve stemming of extra arbeidsvitaminen? Denk jij meteen aan muziek? Muziek heeft direct effect! Beaamt ook Ernst van der Baan, eigenaar en naamgever van restaurant Bij Ernst in De Rijp.
Lees verderMuziek werkt

Marcel’s green soap

Als je kleine stapjes maakt, kom je vanzelf vooruit, weet Marcel Belt van Marcel’s Green Soap. Zijn succesvolle Haarlemse bedrijf produceert duurzame was- en schoonmaakmiddelen zónder palmolie. De knalroze neonletters op de muur in zijn ontvangstkamer zeggen alles: Niet lullen maar poetsen!
Lees verderMarcel’s green soap

MBK Amsterdam

MKB-Amsterdam is er om voor de belangen van ondernemers in de Metropoolregio op te komen. Zo sprak de kersverse nieuwe voorzitter Achmed Baâdoud van MKB-Amsterdam met wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai van gemeente Amstelveen over verdere samenwerking op thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid, bereikbaarheid en arbeidsmarkt. Baâdoud: “We hebben gesproken over hoe we de krachten kunnen bundelen op bovengenoemde terreinen. Verder gaan we onderzoeken hoe we de samenwerking nog meer kunnen versterken!”
Lees verderMBK Amsterdam

ABCD EHBO

Stichting ELBHO sprak met Mathilde Reijngoud, personal assistant van Elske, tevens HR Manager en met stagiair Dustin Daanen, vierdejaars student Tourism Management aan Hogeschool Inholland. Doets Reizen heeft een open houding richting klanten, medewerkers én stagiairs. Zij begeleiden al sinds de oprichting in 1981 mbo’ers en nu loopt Dustin als eerste hbo-student stage bij Doets Reizen, sinds zij erkend zijn door Stichting ELBHO.
Lees verderABCD EHBO

Zano Yakup Keyfli

Yakup Keyfli is Master Tailor in de franchise Zano en heeft zijn eigen atelier in Heemstede. Hij creëert maatpakken voor dames en heren voor elke gelegenheid en kan naar eigen zeggen wel tienduizend verschillende pakken maken. Deze worden volledig naar de wensen, het karakter en de portemonnee van de klant ontworpen.
Lees verderZano Yakup Keyfli

Peter Busscher, Buus Logistics

Peter Busscher is met Buus Logistics een allesomvattende logistieke dienstverlener met een wereldwijd netwerk. Je kunt bij hem terecht voor import, export en doorvoer. ‘Nee’ is zijn allerlaatste antwoord op logistieke vraagstukken en bijzondere uitdagingen geven hem de meeste energie. Ondanks een pittige start in 2020 vanwege de coronapandemie heeft hij in korte tijd meer voor elkaar gekregen dan hij had verwacht.
Lees verderPeter Busscher, Buus Logistics

Patrick van Veen

Ooit wel eens gekeken naar realityprogramma Married at First Sight? Daar kun je verschillende koppels volgen die de sprong in het diepe wagen door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Een boeiend proces waar gedragsbioloog en organisatietrainer Patrick van Veen achter de coulissen nauw bij betrokken is.
Lees verderPatrick van Veen
Ga naar de inhoud